ljubav

 

Mars, planeta akcije, inicijative, radne energije, borbe i seksualnosti, svake druge godine prelazi preko Vodolije, znaka flerta i kontakata sa strancima.

Ove godine, njegov tranzit preko 11. zodijačkog znaka traje od 9. novembra do 19. decembra kada ulazi u Ribe. Međutim, to ne znači da će vam se ponavljati isti događaji kao pre dve godine, jer su u međuvremenu neke planete promenile znake i obrazovale drugačije aspekte.

Sekstil sa Merkurom u Strelcu najavljuje potpisivanje ugovora sa strancima, naročito ako zbog posla često putujete, bavite se turizmom, marketingom, transportom i sl.

Foto: Profimedia

U drugoj polovini novembra, Mars će obrazovati sekstil sa Jupiterom, što donosi uspeh sportistima, umetnicima, kao i advokatima, pravnicima. Zbog polusekstila sa Venerom, vatreni i vazdušni znaci će se lakše zaljubivati, naročito im je natalni Mars u nekom od vazdušnih (Blizanci, Vaga, Vodolija) ili vatrenih znakova (Ovan, Lav, Strelac). Što se zdravlja tiče, veća je podložnost sportskim povredama, ugorženi su glava i potkolenice.

Marsov uticaj naglašen je u Ovnu, Škorpiji, Jarcu i Vodoliji, a oslabljen u Vagi, Biku i Raku. Ova planeta pokazuje koliko ste borbeni, kako preuzimate inicijativu i kako se snalazite u teškim situacijama. Znak i astrološka kuća u kojoj vam se nalazi Mars, pokazuje gde možete da očekujete uzbuđenja, akciju, ali i sukobe. Ukoliko je u Vodoliji, atraktivni ste, samouvereni, nezavisni, samostalni, ekscentrični, preduzimljivi, nepredvidivi. Volite slobodu, skloni ste rizicima posedujete liderske sposobnosti i strast prema tehničkim dostignućima i avijaciji.

OVAN

Vaš vladalac Mars, planeta akcije u polju kontakata sa strancima, posle 9. novembra otvara vam nove mogućnosti saradnje sa strancima. Jedan Strelac misli na vas, a Vaga vam šalje SMS.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI….

LEAVE A REPLY