novogodisnji_horoskop_za_ova_3_znaka_astrolozi_najavljuju_ljubav_do_kraja_2016_godine_brigitte_tohm

Nova 2017. godina samo što nam nije stigla, ali to ne znači da aktuelna 2016. nema još neka iznenađenja za nas! Ovo pravilo posebno važi za ova 3 horoskopska znaka za koje astrolozi tvrde da će imati baš uzbudljiv prednovogodišnji period od 15. decembra do 31. decembra 2016. godine kada je ljubav u pitanju!

 

Lav

Lavicama je ova godina bila zaista burna i puna događaja. Međutim, kao da se ono najbolje čuvalo za kraj i rešilo da ih obraduje baš pred početak 2017. godine. U poslednje dve nedelje sada već skoro stare godine, dolazi do razrešenja problema ljubavne priorode i konačno će im neke stvari biti jasnije. Bez obzira na to da li je u pitanju izbor partnera, ili će biti ohrabrene da zahtevaju status u vezi koji im pripada, pripadnice ovog vatrenog znaka će imati sreće da konačno dobiju ono što priželjkuju cele godine!

 

 

Veliki godišnji horoskop za 2017 – Rak: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj

Mogući je i povratak osobe iz prošlosti koja će uneti malo nemira, ali kao i za sve, Lavice će tačno znati kojim putem žele da idu i što je najvažnije ni kruna ni osmeh im neće spasti s glave!

 

Devica

Nežne i romantične Device skoro nikada nisu zadovoljne svojim statusom, ali izgleda da će i njih pogledati sreća! U naredne dve nedelje shvatiće koga zapravo žele u svom životu, ali to nije kraj iznenađenjima!

Singl Device će imati priliku da na nekom okupljanju upoznaju osobu koja će ih potpuno oduševiti i biće to lep početak jednog poznanstva, a možda i ljubavne priče. Sve u svemu pripadnice ovog znaka novogodišnje i božićne praznike neće provesti same, a to će ujedno biti i znak da se za njih otvara sasvim novo polje od naredne godine!

 

Veliki godišnji horoskop za 2017 – Ovan: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj

 

Ribe

Decembar će Ribama doneti velike promene pogotovo ako su već duže vreme u vezi. Međutim, novost je to što će konačno poželeti da unaprede ili ozvaniče svoj status, tako da je prsten ono čemu se i mogu nadati u novogodišnjoj noći, kao bajkovit ulazak u novu godinu!

Singl Ribe takođe ne treba da očajavaju jer će iskoristi prazničnu euforiju da saberu utiske, zatvore prošlost i u novom ruhu započnu 2017. godinu. Iskoristite poslednje dane 2016. godine za sređivanje svojih emocija, kako biste otvorili vrata velikoj ljubavi u Novoj 2017. godini.

Izvor: Cosmopolitan

LEAVE A REPLY