SLEDEĆE DVE NEDELJE SU VAŽNE: 3 horoskopska znaka koja će do kraja godine pronaći ljubav!

Foto: Shutterstock / David Pereiras

 

Nova 2017. godina samo što nam nije stigla, ali to ne znači da aktuelna 2016. nema još neka iznenađenja za nas! Ovo pravilo posebno važi za ova 3 horoskopska znaka za koje astrolozi tvrde da će imati baš uzbudljiv prednovogodišnji period od 15. decembra do 31. decembra 2016. godine kada je ljubav u pitanju!

 

Lav

Lavicama je ova godina bila zaista burna i puna događaja. Međutim, kao da se ono najbolje čuvalo za kraj i rešilo da ih obraduje baš pred početak 2017. godine. U poslednje dve nedelje sada već skoro stare godine, dolazi do razrešenja problema ljubavne priorode i konačno će im neke stvari biti jasnije.

ZIMSKA ROMANSA: Mars je u Vodoliji, a OVI horoskopski znaci će se zaljubiti DO UŠIJU!

Bez obzira na to da li je u pitanju izbor partnera, ili će biti ohrabrene da zahtevaju status u vezi koji im pripada, pripadnice ovog vatrenog znaka će imati sreće da konačno dobiju ono što priželjkuju cele godine! Mogući je i povratak osobe iz prošlosti koja će uneti malo nemira, ali kao i za sve Lavice će tačno znati kojim putem žele da idu i što je najvažnije ni kruna ni osmeh im neće spasti s glave!

 

Na sledećoj strani vas čekaju još 2 horoskopska znaka kojima će kraj godine biti posebno uzbudljiv!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *