Snažne žene znaju na vreme da prepoznaju ljude i navike koje im ne donose sreću i zadovoljstvo. U nastavku pročitajte šta je za njih jednostavno nedopustivo
1. Pokušaj sputavanja

Snažnu ženu ne možete zatvoriti u zlatni kavez. Ona uvek želi da napreduje, raste i uči. Posvećena je svojim ciljevima, želi da ih ostvari i nema strpljenja za ljude koji pokušavaju da je zaustave na tom putu. Ne toleriše nepotrebne restrikcije i želi da raširi svoja krila kada god to poželi.
2. Nedostatak poštovanja

Ne morate se slagati s mišljenjem snažne žene. Njoj to ne smeta. Ceniće vaše mišljenje bez obzira na razlike. Možete joj dati konstruktivnu kritiku. Ne boji ih se i uvažiće ih. Međutim, ona ne voli bezrazložne svađe, neutemeljene napade ili vulgarno izražavanje bez trunke poštovanja prema njoj. Zaboravite na seksističke upadice u njenoj blizini, ona ih nikada neće smatrati duhovitima.
3. Negativni ljudi

Svi povremeno imamo loš dan jer se suočavamo se s negativnim emocijama koje utiču na naše raspoloženje. Ponekad to raspoloženje nesvesno prenosimo na druge ljude. Međutim, postoje nezadovoljni ljudi koji to rade svesno i koji osobe u svojoj okolini žele da uvuku u začarani krug negativnih emocija. Takvim ljudima snažna žena brzo će reći zbogom. Za razliku od takvih osoba, one znaju da priznaju svoje greške, neće druge kriviti za svoj neuspeh i radiće na tome da budu bolje.

nastavak na sledecoj stranici…

LEAVE A REPLY